TË VEÇANTAT E MUAJIT

Ne sjellim për ju çdo muaj përbërës të veçantë, që spikatin atë muaj dhe me to në pjesë të ndryshme të menusë janë pjatat “Sekreti i shefit”:
Avokado
Radikio
Peshk i ditës
Kivi