Menu Viti Ri (90 Euro/personi)


Pjata e mirëseardhjes


  • Djath Binje i mbushur me perime të aromatizuar me limona te Konispoli

  • Bukë me domate, ulliri i Tujanit, acuge të Vlorës dhe gjalp

  • Cips kackavall i Këlcyrës, me spec të kuq dhe mente

Antipasta


  • Supë me peshkun e plotë nga koka tek bishti, me trumëz nga Malësisë së Madhe dhe gjethe acide

  • Patate Soufle, djath Fondue, tartar patëllxhani dhe Poutargue të Nartës

  • Mini burger me perime, ragù shkurtëze dhe kaviar të Konispolit

Pjatat e para


  • Rizoto me shije caj mali, djath nape, dardhë, piper të zi dhe iriq /karkalec vjollcë

  • Fagottini të mbushura me barishte të egra, brodo/lëng gjeli dhe tartuf

Pjatat e dyta


  • Gjel i gatuar në kripë, wellington me perime dhe përshesh

  • Roleta lepuri të mbushura me karkaleca dhe ullinj, lëng karrote me aromë portokalli

  • Entrecote viçi, hithra, gliko arre Përmeti, salcë kosi dhe demi glace

Para ëmbëlsirë


  • Sorbet djathi me recel fiku

  • Tartë Tatin me mollë, pure thane dhe borzilok

Ëmbëlsirë


  • Fondant me panetone, salcë frut pasioni të Divjakes dhe ingrediente plotësues të hidhur

  • Mini krem brule me fasule tonka dhe reduktuar verë Vlosh