Sufle me patate Vermoshi, djathë Mishavin dhe pastërma viçi
Panxhari i pjekur, djathë roquefort dhe salcë vlosh me aromë kopëri dhe çips arrash
Kungull i njomë i pjekur në skarë, me limon haviar nga Konispoli dhe salcë kosi
Finok i gatuar me shafran, salcë pule dhe rozmarinë
Sallatë me lakër dhe lakër savoja, e gatuar dhe e marinuar si një salcë holandeze
Milefeuille patateje me salcë miso të ëmbël dhe aroma vjeshte
Sallatë sezonale sipas disponueshmërisë në treg
Kungull, gështenja kafeje dhe lajthi
Dollma me lakër, salcë mishi të bardhë me aromë dëllinje dhe patate krokante
Fasule të pjekura, kallamarë të skuqur lehtë dhe petë byreku
Karpacio levreku me perime
Tru viçi, lulelakra dhe qymyr
Role pule të mbushura me fruta të thata dhe kumbulla të thata
Byrek qepë-domate , byrek spinaq-gjizë
Rizoto Vialone Nano me fara kungulli dhe pudër mandarine dhe xheli i saj
Tortellini të mbushur me mish qingji tavë dheu, limon të fermentuar dhe nenexhik
Spageti me stika, karkaleca të kuq dhe kafe
Ravioli jeshil i mbushur me barishte të egra dhe djathra Alpin
Rizoto me limon dhe rigon, karkaleca të papërpunuara me pluhur domate dhe piper të pjekur
Njoki me panxhari, djathë Mishavin dhe gjethe jeshile
Faqe viçi e gatuar në temperaturë të ulët me kumbulla të thata dhe ftonj
Fileto viçi, tartuf dhe perime në forma të ndryshme
Terrinë e qengjit me shije trumze, kajsi të errët dhe gjethe jeshile
Thëllëzë e pjekur në skarë , lëpirëse limoni dhe ftua
Fileto peshku, salcë stikash dhe fruta të stinës
Një karkalec i humbur ne pyll
Tagliata viçi me patate furre
Mollë jeshile & borzilok
Pjeshkë
Frut pasioni
Fik
Çokollatë
Sufle fistikësh
Çokollatë fondante me banane
Tiramisu
Qumështor
Ullinj/Finger lime
Millefoglie
Miks frutash të stinës