PËR TË FILLUAR

690

  • Sufle me patate Vermoshi, djathë Mishavin dhe pastërma viçi

  • Panxhari i pjekur, djathë roquefort dhe salcë vlosh me aromë kopëri dhe çips arrash

  • Kungull i njomë i pjekur në skarë, me limon haviar nga Konispoli dhe salcë kosi

  • Finok i gatuar me shafran, salcë pule dhe rozmarinë

  • Sallatë me lakër dhe lakër savoja, e gatuar dhe e marinuar si një salcë holandeze

  • Milefeuille patateje me salcë miso të ëmbël dhe aroma vjeshte

  • Sallatë sezonale sipas disponueshmërisë në treg

Antipastë

790

  • Kungull, gështenja kafeje dhe lajthi

  • Dollma me lakër, salcë mishi të bardhë me aromë dëllinje dhe patate krokante

  • Fasule të pjekura, kallamarë të skuqur lehtë dhe petë byreku

  • Karpacio levreku me perime

  • Tru viçi, lulelakra dhe qymyr

  • Role pule të mbushura me fruta të thata dhe kumbulla të thata

  • Byrek qepë-domate , byrek spinaq-gjizë

Pjata e parë

1190

  • Rizoto Vialone Nano me fara kungulli dhe pudër mandarine dhe xheli i saj

  • Tortellini të mbushur me mish qingji tavë dheu, limon të fermentuar dhe nenexhik

  • Spageti me stika, karkaleca të kuq dhe kafe

  • Ravioli jeshil i mbushur me barishte të egra dhe djathra Alpin

  • Rizoto me limon dhe rigon, karkaleca të papërpunuara me pluhur domate dhe piper të pjekur

  • Njoki me panxhari, djathë Mishavin dhe gjethe jeshile

Pjata e dytë

1890

  • Faqe viçi e gatuar në temperaturë të ulët me kumbulla të thata dhe ftonj

  • Fileto viçi, tartuf dhe perime në forma të ndryshme

  • Terrinë e qengjit me shije trumze, kajsi të errët dhe gjethe jeshile

  • Thëllëzë e pjekur në skarë , lëpirëse limoni dhe ftua

  • Fileto peshku, salcë stikash dhe fruta të stinës

  • Një karkalec i humbur ne pyll

  • Tagliata viçi me patate furre

Pre - dessert


  • Mollë jeshile & borzilok

  • Pjeshkë

  • Frut pasioni

  • Fik

  • Çokollatë

Ëmbëlsira

690

  • Sufle fistikësh

  • Çokollatë fondante me banane

  • Tiramisu

  • Qumështor

  • Ullinj/Finger lime

  • Millefoglie

  • Miks frutash të stinës