Menu Mëngjesi


 • Tost proshutë djathë

  250
 • Briosh

  150
 • Petulla(recel, djathë, mjaltë)

  400
 • Trahana të thartë me djathë

  450
 • Trahana të ëmbël

  400
 • Vezë sy me proshutë dhe djathë

  560
 • Vezë poche me avokado dhe salmon

  790
 • Vezë të zjera me perime

  300
 • Byrek spinaq dhe gjizë

  590
 • Byrek me qepë dhe domate

  590