Menu Degustimi  • Unë & Ti -6 pjata /You & I -6 dishes

    4090
  • Nga Veriu në Jug -8 pjata / From North to South -8 south

    5090
  • E ëmbël dhe e kripur -11 pjata /Sweet & Salty -11 dishes

    6090