Antipasta


  • Sallatë caprese

    480
  • Byrek klasik (në varësi të produkteve të ditës)

    330
  • Sallatë rukola, grana, domate qershi

    450
  • Lule kungulli të skuqura

    220
  • Miks Gzona

    760
  • Kapezante

    400
  • Krudo deti (në varësi të prurjes së ditës)

  • Carpaccio levreku

    680
  • Carpaccio salmoni

    800

Pjata të para


  • Pasta Gzona

    580
  • Pasta e ditës

    650
  • Supë perimesh

    350
  • Rizoto Gzona

    750
  • Taljatele me ragu mishi

    720
  • Ravioli me rikota, spinaq, gjalpë e sherbelë

    550
  • Spageti me fruta deti

    830
  • Supë peshku

    400

Pjata të dyta


  • Biftek fiorentin (min, 2 veta)

    4500
  • Peshk në kripë/ skarë (min, 2 veta)

    5000
  • Zogëz fshati

    750
  • Kotëletë milaneze

    830
  • Të skuqura deti

    1200
  • Qengj furre

    1200
  • Brinjë Gzona

    930

Ëmbëlsira


  • Tiramisu

    380
  • Cheesecake me fruta pylli

    500
  • Fruta të përziera

    300
  • Akullore artizanale

    420
  • Krostatë me krem pastiçerie cerie dhe fruta të freskëta

    320