PËR TË FILLUAR

590

  • Patëllxhanë të skuqur, nenexhik e djathë V

  • Si sallatë Cezar: viçi M

  • Sherebelë e skuqur, djathë nape, mjaltë e dardhë

  • Byrek në evolucion

  • Speca me gjizë

  • Pak nga të gjitha, të skuqura e të thara

  • Zemër sallate, vezë e pjekur në të ftohtë e fruta të thara

  • Tacos misri e orizi, mousse spinaqi e kaçkavall

  • Angjinare në lëngun e vet, putargë toni e patate

  • Pjata e veçantë e shefit

Oreksndjellëse

790

  • Sufllaqe: toke? Apo deti? Karkalec, patate në gjalpë e tartuf V

  • Tartar viçi, patate të pjekura, djathë i butë e musht

  • Tru viçi, bathë, kopër e kos

  • Ton i kuq, domate, kumbulla e majdanoz

  • Kapuçino fasulesh, oktapod e patate

  • Tost, me karkalec te kuq e ricotta, majonezë me borzilok M

  • Shah mat: sepje, domate, kapesante e kivano

  • Në një lëndinë kërmijsh S

  • Djathërat dhe lakimi i tyre

  • Çfarë skuqim sot?

Pjata e parë

1090

  • Risotto me djathë mishavin, krem finoku të pjekur, portokall e bajame

  • Tortelli të mbushur me rosto viçi, kaçkavall dhe aroma pranverore S

  • Fagottini të mbushura me troftë Kelmendi të tymosur, limon dhe lëngun e tyre të shteruar

  • Gnocchi patatesh me karbon, hudhër , domate e djathë dhie

  • Vel paste të freskët, ragù peshku, shije barishtesh e lajthi të maleve tona

  • Spaghetti të pjekur në furrë, gjalpë sardelesh të Pogradecit e thërrime buke të skuqura M

  • Jon: ç’na ofron deti ynë V

  • FLAICOO: supë “acquacotta ”, lëng me vaj ulliri ekstra të virgjër , perime e havjar limoni

  • Nga mali në det në një supë

  • Çfarë zien në tenxhere sot ?

Pjata kryesore

1490

  • Rana pescatrice, kolze, mjedër, në lëngun e vet dhe perime

  • Wellington: kërpudha porcini , tartuf i Pukës dhe çaj mali

  • Ende shpallim çfarë peshku shërbejmë?

  • Supë qengji... luleshtrydhe e mjedër S

  • Shkurtëz lyer me mjaltë dëllinje, chutney, barishte e rrënjë bishtajoresh, selino e stridhe ostrike?

  • Qepë, kërpudha e qiqra, së bashku në lëngjet e tyre

  • Lepur me trumzë, miso e ëmbël, perime e gjethe të kripura

  • Kallamar, misër, ullinj, bajame e lakër verza

  • Merluc, hudhër e zezë e fermentuar e patate V

  • Çfarë piqet në skarë sot? M

Të ëmblat

690

  • E sertë - Monkey: banane, çokollatë e kafe V

  • E butë - Tiramisù me tartuf të bardhë

  • Sublime - Bronte-Divjakë Souffle me pistakjo, agrume e frutë pasioni

  • E hidhur - Këputa një degë qershie: 7 çokollata me 7 dendësi

  • E ëmbël - Lakuriq me patate dhe mollë

  • Acide - Akullore me krem, cipë kripe, vaj ulliri ekstra të virgjër havjar limoni S

  • Kujtime - Mille foglie me topinambur, boronicë e salep

  • Kontrast - Kopshti im veror

  • Epsh - Arra + gjalpë + vezë + miell + sheqer = Bakllava

  • E mëndafshtë - Çfarë ka sjellë frutashitësi sot? M

Menu degustimi


Nëse keni alergji apo intolerancë për ushqime apo përbërës të caktuar, jeni të lutur të na informoni paraprakisht
Në bazë të disponueshmërisë të produkteve të ndryshme, në stinë të caktuara disa nga produktet mund të jenë edhe të ngrira.