Patëllxhanë të skuqur, nenexhik e djathë V
Si sallatë Cezar: viçi M
Sherebelë e skuqur, djathë nape, mjaltë e dardhë
Byrek në evolucion
Speca me gjizë
Pak nga të gjitha, të skuqura e të thara
Zemër sallate, vezë e pjekur në të ftohtë e fruta të thara
Tacos misri e orizi, mousse spinaqi e kaçkavall
Angjinare në lëngun e vet, putargë toni e patate
Pjata e veçantë e shefit
Sufllaqe: toke? Apo deti? Karkalec, patate në gjalpë e tartuf V
Tartar viçi, patate të pjekura, djathë i butë e musht
Tru viçi, bathë, kopër e kos
Ton i kuq, domate, kumbulla e majdanoz
Kapuçino fasulesh, oktapod e patate
Tost, me karkalec te kuq e ricotta, majonezë me borzilok M
Shah mat: sepje, domate, kapesante e kivano
Në një lëndinë kërmijsh
Djathërat dhe lakimi i tyre
Çfarë skuqim sot?
Risotto me djathë mishavin, krem finoku të pjekur, portokall e bajame
Tortelli të mbushur me rosto viçi, kaçkavall dhe aroma pranverore
Fagottini të mbushura me troftë Kelmendi të tymosur, limon dhe lëngun e tyre të shteruar
Gnocchi patatesh me karbon, hudhër , domate e djathë dhie
Vel paste të freskët, ragù peshku, shije barishtesh e lajthi të maleve tona
Spaghetti të pjekur në furrë, gjalpë sardelesh të Pogradecit e thërrime buke të skuqura M
Jon: ç’na ofron deti ynë V
FLAICOO: supë “acquacotta ”, lëng me vaj ulliri ekstra të virgjër , perime e havjar limoni
Nga mali në det në një supë
Çfarë zien në tenxhere sot ?
Rana pescatrice, kolze, mjedër, në lëngun e vet dhe perime
Wellington: kërpudha porcini , tartuf i Pukës dhe çaj mali
Ende shpallim çfarë peshku shërbejmë?
Supë qengji... luleshtrydhe e mjedër
Shkurtëz lyer me mjaltë dëllinje, chutney, barishte e rrënjë bishtajoresh, selino e stridhe ostrike?
Qepë, kërpudha e qiqra, së bashku në lëngjet e tyre
Lepur me trumzë, miso e ëmbël, perime e gjethe të kripura
Kallamar, misër, ullinj, bajame e lakër verza
Merluc, hudhër e zezë e fermentuar e patate V
Çfarë piqet në skarë sot? M
E sertë - Monkey: banane, çokollatë e kafe V
E butë - Tiramisù me tartuf të bardhë
Sublime - Bronte-Divjakë Souffle me pistakjo, agrume e frutë pasioni
E hidhur - Këputa një degë qershie: 7 çokollata me 7 dendësi
E ëmbël - Lakuriq me patate dhe mollë
Acide - Akullore me krem, cipë kripe, vaj ulliri ekstra të virgjër havjar limoni
Kujtime - Mille foglie me topinambur, boronicë e salep
Kontrast - Kopshti im veror
Epsh - Arra + gjalpë + vezë + miell + sheqer = Bakllava
E mëndafshtë - Çfarë ka sjellë frutashitësi sot? M
Liri - 5 pjata surprizë
3890