PËR TË FILLUAR

590

  • Pak nga të gjitha, të gjalla e të pjekura V

  • Kungulleshka dhe lulet e veta M

  • Evolucioni i taratorit

  • Pan brioche, spec, gjizë, mente

  • Shalqi, djathë i bardhë, rigon

  • Perime dhe fruta në një sallatë

  • Fiq, proshutë, pjepër

  • Takimi i byrekut me picën, midis detit dhe tokës

  • Gjuhë viçi, salsë e gjelbërt, pasta filo

OREKS NDJELLËS

790

  • Byrek (spinaq/gjizë/domate/qepë) V

  • Pastërma oktapodi (spinaq, limon turshi, thërime buke)

  • Karpaço viçi, bordullak, krem anglez me djathë parme

  • Sanduiç peshku, (sipas rrjetës së peshkatarit)

  • Sallatë seksi tradicionale

  • Kërminj toke, gjethe të gjelbërta, shtesa të athëta M

  • Mëndafsh deti, kaperi, bajame të kripura, domatëze confit

  • Tartar viçi, tuorlo d’uovo cotto a freddo, vaj ulliri extra i virgjër S

  • Kapesante, xhel limoni, gjethe të gjelbërta dhe lëngjet e veta

  • E veçanta e shefit

Pjata e parë

1090

  • Oriz i venetos, pesto me borzilok, domate, ajkë speci

  • Jufka me spinaq, djath të butë dhe limontoz S

  • Ravioli të ftohta, të mbushura me japrakë, skampi krudo

  • Spageti, hudhër e zezë e fermentuar, domate dhe rigon

  • Kulurxhione (pastë e mbushur esardenjës), patate dhe mente

  • Supë peshku, lëng limoni M

  • Perime të lëngëta V

  • Pilaf me perime

  • Pasta e pjekur, karkalec, borzilok, djath

  • E veçanta e shefit

Pjata kryesore

1490

  • Shkurtëz, gliko arre, kadaif, gjethe të athëta dhe narden

  • Fileto viçi, finok, kungull jeshil, mana dhe bizele të freskëta

  • Mish qengji, qershi, patate e embël, salcë kosi, qepujka

  • Pule e ftohtë, tartuf i zi, kajsi e pjekur, trumëz S

  • Fileto peshku, qofte e vet, makarona me bajame, cous-cous djathi

  • Peshk në kripë i gatuar në kashtë (sipas rrjetës së peshkatarit)

  • Lepur i pjekur, pjeshkë, mollë dhe mashurka

  • Faqe viçi, kumbull e kuqe, dardhë dhe finger lime

  • Lule kungulleshke të skuqura, skamorzë e tymosur, vezë salmoni V

  • E veçanta e shefit M

Të ëmblat

690

  • Ti regalerò una rosa rossa V

  • Qumështor i rikrijuar

  • Eco Tirana: një xhiro me biçikletë

  • Një teke raki dhe një kafe

  • Djathë, biskotë, fruta

  • Kanolo midis Sicilisë dhe Shqipërisë S

  • Fistiqe, bajame, kos dhe lule të ngrënshme

  • Akullore dhe sorbeto artizanale

  • Sallatë frutash, perla prej balsamiko dhe gjethe të mentëzuara

  • E veçanta e shefit M

Menu Degustimi - Toka Mëmë

3890

  • Sallatë seksi tradicionale

  • Byrek me qepë e domate

  • Jufka me spinaq, djath i butë dhe limontoz ose Ravioli të ftohta, të mbushura me japrakë, skampi të gjalla

  • Evolucioni i taratorit

  • Faqe viçi, kumbull e kuqe, dardhë dhe finger lime ose Shkurtëz, gliko arre, kadaif, gjethe të athëta dhe narden

  • Një teke raki dhe një kafe

HULUMTIM

6590

  • Sallatë seksi tradicionale

  • Byrek me qepë e domate

  • Jufka me spinaq, djath i butë dhe limontoz ose Ravioli të ftohta, të mbushura me japrakë, skampi të gjalla

  • Evolucioni i taratorit

  • Faqe viçi, kumbull e kuqe, dardhë dhe finger lime ose Shkurtëz, gliko arre, kadaif, gjethe të athëta dhe narden

  • Një teke raki dhe një kafe

Nëse keni alergji apo intolerancë për ushqime apo përbërës të caktuar, jeni të lutur të na informoni paraprakisht
Në bazë të disponueshmërisë të produkteve të ndryshme, në stinë të caktuara disa nga produktet mund të jenë edhe të ngrira.