evolucioni i traditës

Dëshmi

Ekipi

Bleri Dervishi

Shef kuzhine

Diplomuar në Itali, Bleri sjell jo vetëm përvojën italiane, po edhe spanjolle e franceze. Pas Future Cooking Lab në Universitetin e Parmës, vjen në Tiranë me një qasje të re mbi konceptin e “evolucionit të traditës”.

Vladimir Prenga

Maitre de salle

Diplomuar për Teknologji ushqimore me më shumë se 20 vjet përvojë, Vladimiri është një prej profesionistëve më të zotë në Tiranë. Do t’ju mirëpresë në shqip, anglisht dhe italisht.

Arjan Perona

Sous Chef

Me përkushtim të rrallë ndaj kuzhinës dhe përvojë disa vjeçare në restorantet shqiptare.

Na kontaktoni

TEL:

+35568 80 70 60 5